Belastingadvies

U wilt geld besparen?

Pondera administratie & belastingadvies

Belastingadvies

De Belastingdienst heeft vele regels, regelingen, voorwaarden en ga zo maar door. Als ondernemers is het vrijwel onmogelijk om van al deze zaken op de hoogte te zijn. Gelukkig is Pondera Administratie & Belastingadvies wel van alle regels, regelingen, voorwaarden en dergelijke op de hoogte. Wij gebruiken onze kennis en ervaring graag om jou professioneel belastingadvies te geven.


Vlekkeloze boekhouding

Jouw belastingaangiften uit handen geven

Je kunt ons benaderen voor professioneel belastingadvies, maar wij kunnen ook al je belastingaangiften uit handen nemen. Je kunt jouw omzetbelasting door onze experts laten indienen, maar hetzelfde geldt voor de inkomstenbelasting, de loonbelasting en de vennootschapsbelasting. Je kiest zelf van welke diensten jij gebruik wil maken.

De juiste aangifte

Fiscaal advies van een professional

Zit je met een fiscaal vraagstuk en kom je er zelf echt niet meer uit? Dan kun je contact opnemen met Pondera Administratie & Belastingadvies. Wij verdiepen ons graag in jouw vraagstuk, om je vervolgens professioneel belastingadvies te geven. Je kunt bijvoorbeeld belastingadvies vragen als je geld wil besparen op je belasting, maar ook als je niet weet of een bepaalde regeling wel of niet voor jou van toepassing is. Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor je in, zodat jouw fiscale vraagstuk beantwoord kan worden.

Plan advies gesprek

Bij Pondera administratie & belastingadvies geloven we in persoonlijke aandacht. Ons toegewijde team begrijpt de unieke behoeften van elke onderneming en biedt op maat gemaakte oplossingen voor een vlekkeloze boekhouding.

  • Persoonlijke aandacht
  • Gedegen advies op maat
  • Aantrekkelijke tarieven

Boekhoudprogramma's